huono musa.jpg

Pinesker Media Company on asiakastilamarkkinointiin ja videotuotantoihin erikoistunut yritys. Päätuotteemme, Mediacone, pitää sisällään tilamusiikki- ja diginäyttöratkaisut, sisällöntuotannon sekä mediamyyntipalvelun. Missionamme on tehostaa asiakastiloissa tapahtuvaa myyntiä.

Mediacone-taustamusiikkipalveluamme hyödyntää Suomessa jo yli 200 yritystä. Asiakkaitamme ovat mm. S-ryhmä, Picnic-ketju sekä syyskuussa Helsingin Kalasatamaan avattava kauppakeskus Redi. Yrityksemme toimipaikat sijaitsevat Espoossa ja Tampereella.

Yrityksemme toiminnan laajentuessa haemme nyt Espoon Spectri Business Parkissa sijaitsevaan toimipisteeseemme

projektipäällikköä

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Projektipäällikkönä huolehdit äänimainostuotantomme koko prosessista aina tilauksen vastaanottamisesta mainosten ajastamiseen saakka. Toimit asiakkaiden yhteyshenkilönä ja siksi asenteesi tulee olla hyvin asiakaspalveluhenkinen. 

Tarjoamme sinulle:

 • Kilpailukykyisen palkan
 • Näköalapaikan asiakastilamarkkinoinnin parissa
 • Kattavan perehdytyksen
 • Mahdollisuuden kehittyä
 • Mukavan työyhteisön
 • Mahdollisuuden maksuttomaan treenaamiseen Spectrissä sijaitsevalla kuntosalilla.

Odotamme sinulta:

 • Hyviä asiakaspalvelutaitoja
 • Kykyä pitää langat käsissä kiireenkin keskellä
 • Rohkeutta tarvittaessa myös ohjata asiakasta: patistella aikatauluissa pysymisessä jne.
 • Tehtävän hoitamisessa on hyötyä media- ja/tai tuotantoalan työkokemuksesta. Koulutukseltasi olet esimerkiksi medianomi.
 • Jotta sopeudut työyhteisöömme, on hyvä huumorintaju ehdoton edellytys.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi tai linkki videohakemukseen ja CV:si saman tien, kuitenkin viimeistään 31.8. mennessä osoitteeseen sanna@pinesker.com. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: Sanna Suonpää, markkinointi- ja asiakkuusjohtaja, 050 3000 389, sanna@pinesker.com ja www.mediacone.fi